CocoRadicchio 2023

 

CocoRadicchio 2023

The multi-year collaboration between Locanda Baggio and the CocoRadicchio association was once again sanctioned this year by two evening events in February 2023.

Ivano Mestriner has given his brilliant and colorful imprint to the prince of the Venetian winter, presenting, among other dishes, the lacto-fermented sea cicada with late Treviso radicchio, parsley mayonnaise, smoked herring caviar, American-style gelè and crispies rice.

The CocoRadicchio event boasts the patronage of the consortium for the protection of the Radicchio di Treviso IGP and the Variegato di Castelfranco IGP and allows us to enhance our territory in many new and unexpected ways.

Read the full article here

 

Photo Credits by: Cocofungo ®

Prenotazioni

Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum  Lorem ipsum    Lorem ipsum 

Bambini

Chiediamo agli ospiti con bambini di avere il massimo rispetto per gli altri commensali. L’organizzazione del nostro ristorante non consente di fornire seggioloni e di ospitare passeggini. Preghiamo di segnalare la presenza di bambini in fase di prenotazione.

Animali

Per motivi di spazio non accogliamo animali nemmeno di piccola taglia.

Segnalazioni

Preghiamo gentilmente gli ospiti di segnalare allergie o intolleranze in fase di prenotazione. Il nostro personale avrà cura di gestire l’organizzazione tavoli in relazione al numero dei commensali e al quantitativo delle prenotazioni.